Mickeyj

Install Problems with Turbulent Design MBS

Recommended Posts

Hi, 

first i will address this problem over at TD forums as well. 

I just bought TD s KMBS tried to install it into v4 but never came past the registration. It said i have an invalid code. I tried it many times but no luck. Error Code 0  

Anyone faced the same problem? 

 

Thanks :)

Share this post


Link to post
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Had the same problem and here is the cure

When you are installing you need to type in when it asks for the serial number:

1. Email address in the first line (top box)

2. Password used to log into your account at Turbulent on the second line

3. Serial Number on the third line

 

It should now work

 

Rick

 

 

 

Share this post


Link to post
30 minutes ago, papab said:

Had the same problem and here is the cure

When you are installing you need to type in when it asks for the serial number:

1. Email address in the first line (top box)

2. Password used to log into your account at Turbulent on the second line

3. Serial Number on the third line

 

It should now work

 

Rick

 

 

 

Thanks for your reply. I did that many times no luck...

Share this post


Link to post

Nope not yet. There were a guy who had the same problem he solved it with the 1.0.0.1 installer. But that didnt help me :(

Share this post


Link to post
3 hours ago, papab said:

Did you try to redownload the file?

Yes sir more than 5 times. But i think i found the problem. The email i registered is different to the email in  the customer details on the order receipt. The problem is that the customer email is the same email i registered in the first place when i bought Turbulents first two airfields.

For this first account i lost may password and i couldnt log in anymore. I tried to reset the password many times  but had no luck .Password reset function did not work. tried this also many times.. I contacted TD via support but never got an answer on this first problem. I also got no answer on my second problem. This is unusual for TD as they are normally very fast in answering. Im facing myself to open a third account with another different email and buy a second copy of MBS.:S

Ok just now i reset the password on my first account and it worked IMHO, i feel like a dumb a** as i did that many times.

 

Edited by Mickeyj

Share this post


Link to post

Hi Mickeyj,

I can only apologise for not getting back to you. We had a website outage on Monday and didn't realise that it screwed up the request submission page on the website! Any requests sent through it were never received!

The problem has been sorted now and we're back to receiving emails again.

I'm really glad you sorted your problem... I'll be contacting you personally with an apology.

 

Thanks,

Russ

Share this post


Link to post

All problems have been olved thank you for everyone envolved. Turbulent found a lifetime supporter :)

Share this post


Link to post

Thanks MJ, that's great to hear! :)

Russ

Share this post


Link to post

MJ,

Glad it all got sorted out.......

They are a great company, many purchases for me in the future!

Rick

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now