Mach3

New Chaseplane control panel in FSX SE problem

Recommended Posts

 I downloaded the new installer for the PMDG 737 NG for FSX today & installed it after uninstalling the previous version as per the PMDG forum posting. There was a update to Chaseplane that installed when I start FSX SE up to version 0.3.27 beta. Everything seemed to be fine when I started up a flight but when I went to chaseplane control panel it still shows that I haven't started a flight as only the support link works & the VAS counter shows 4.00 remaining. The strange this is in the aircraft in the NG all my previously saved camera views are there & working with the red title showing that chaseplane is active. I have tried other aircraft with the same results as the NG which makes me thinking the problem is the latest stable Chaseplane release. I can get to the Chaseplane CP to work before loading a flight but once the flight start the CP doesn't seem to work anymore except for the support forum link.

Any clue's as to what is wrong ??

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hi,

Try the Experimental version and let me know if the issue is resolved there.

Regards,
Keven

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Hi Keven,

So after trying experimental version this morning 0.3.29 beta exp it does the same as the stable 0.3.27 beta was doing with the CP control panel becoming unusable.

I did try restarting just CP during a flight & it briefly life but once I switch the back to the FSX SE window the CP control panel window became unuseable again.

Any ideas ? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you generate a Report File and send it to us via email?

Regards,
Keven

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just send the Report file to ****@*******.com

When I started up FSX SE to generate the report file it seem to get a update but the version 0.3.29 is still the same. I tried it again after the update & the control panel works for a bit in windowed mode but then when I went to full screen it becomes useable at which this point I can't switch views using Chaseplane at all.

Share this post


Link to post
Share on other sites

So after trying a few things Keven suggest with no luck I decided to reset the pref. to factory then due a uninstall then reinstall Chaseplane. 

This has finally seemed to fix my problem :-)

 

Thanks Keven for you help with this 

Steven

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now