Recommended Posts

New update - Chaseplane is not finding any deafult static cams from the airport afcads. I've tried rescanning and it crashes with an error at 96%

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

The header of the log says

Quote

-----------------------------------------------------------------

-------- To avoid spambots, do not share this Log Online --------

-----------------------------------------------------------------

--- Please send this file at **@**.com for analysis ---

-----------------------------------------------------------------

 

 

Are you able to scan fully using 0.3.70?

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Keven Menard said:

The header of the log says

 

 

Are you able to scan fully using 0.3.70?

Please accept my apologies - I didnt even see that. I've asked for it to be removed.

 

To answer your question. Unable to scan fully on 0.3.70 gets stuck 96.13 - ENTC with the same error message - Which would be Tromso. Makes sense as I installed Aerosoft Tromso recently. 

Removed ENTC and found that both versions of chase plane will now scan properly 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now