zap737

Linda Tracer problems

Recommended Posts

Hi, I am on Linda 3.0.5.735 and I have FSUIPC Version 5.1.3.1 and P3D Version 4.2.21.24048.

I only have a Throttle and Joystick attached.  I have no modules installed.

I am simply trying to find out how the switches work in the cockpit of the default F-16 which comes with P3D V4.2, or in fact any aircraft which comes with P3D.

 I have saved the joystick and throttle but have not assigned any buttons as i am only interested in exploring the switches in the cockpit and how to control them.

So I have set up Linda and everything is showing OK.

I have created a new aircraft file from the ones listed, in this case the F-16C.

I have an orange box around F-16C and sync to sim is showing.

I load P3D and start the Linda Tracer and then I Reload Lvar List (a heap of Lvars are listed) and then click Start All.

The console shows initialization but there are no Lvars showing in the console.  Just the initialization, no scrolling of Lvars.

And when I click a button in the cockpit nothing shows in the console.

How can i get this to work?

I have attached screenshots of the GUI and the sim running the F-16

https://imgur.com/1Vx8hnG

https://imgur.com/ewgsh5o

 

Edited by zap737

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Problem resolved thanks to Andrew.

The problem was that I had a logging option selected in the FSUIPC control panel.

On the logging tab, in the log details area, ensure you have no logging options ticked.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now