Jump to content

Sign in to follow this  
Evan

Issue with P4AO

Recommended Posts

36 minutes ago, Evan said:

I've installed latinvfr's new Santiago airport. I now get this error when opening P4AO. I wonder if it has something to do with the new PBR of this scenery? 

 

https://imgur.com/a/qobPbMu

Hi, no, that has nothing to do with the content.

There is something wrong with the add-on.xml file or the way it has been tied in with the simulator. Can you send me that XML file so I can take a look at it? The email-address is on the last page of the manual.

This is an odd place for your \Documents folder. How did you manage to get the drive letter A: back? And how does this work with P3Ds autodiscovery? Did you establish a link?

Best regards


Oliver Binder

LORBY-SI

Share this post


Link to post
Share on other sites

Basically, I wanted p3d addons not on C drive which is a smaller SSD. I made my HDD drive (1TB) the letter A. I moved the documents folder (typically under C) to A. Where do I find the xml file you are talking about? 


Evan Hardin 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Evan said:

Where do I find the xml file you are talking about? 

The location is spelled out on the error message.

Best regards


Oliver Binder

LORBY-SI

Share this post


Link to post
Share on other sites

I seem to have fixed this. I uninstalled SCEL and reinstalled. No error now. 


Evan Hardin 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...