Jump to content

Sign in to follow this  
vadriver

Comms Cutshort

Recommended Posts

Team

Firstly, let me explain  ...... not stuttering, not broken but for example, when FO asks for taxi, one hears the FO say callsign & then immediately the controller say the callsign etc, no instructions, no readback and all in a lot less time than had the instructions/readback been sounded.

The log shows/writes the complete transmission by both & without any apparent errors.

It seems like a Priority/CPU issue and /or clash with other TTS addons such as MCE, FS2C perhaps. And it is not happening in the PMDG NGX (works 100%) for example, but curiously happens in their 777.

It has me tossed ..... i could pretend I use CPDLC, but that's a bit untidy during vectors.

Any similar experiences / notes would be appreciated ...... the above is with P3D45, Vox742 on W764.

Thanks 

 

  • Like 1

for now, cheers

john martin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Team

Problem solved ...... if installing voxatc gauges in the 777, one needs to rebuild a cold&dark panel state to your preferred.

 

  • Like 1

for now, cheers

john martin

Share this post


Link to post
Share on other sites
19 minutes ago, Polymerman said:

thanks for that tip

& yes, i suspect it may apply to other "fastidious" addons that have user panel state options either directly or just "with" saved scenarios.

  • Like 1

for now, cheers

john martin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...