Jump to content
Sign in to follow this  
RobbSpeed

[Resolved] Lights section deleted

Recommended Posts

Hello,

Sorry if this may have been asked before.  I'm currently running three AI packages. AIG-AIM, FLAI, and FTX Australia.  Where ever appropriate it seems AILRP correctly adds the '[FSREBORN_LIGHTS_CTRL]' section to the aircraft.cfg.

I'm putting together a sort of 4th package. Mainly for testing purposes but also to add a few airlines not covered by the other three packages.

With all four packages activated via add-on.xml,  I applied my AILRP settings.  I'm just using the default global fleet option.  In my test package, the aircraft.cfgs got modified at the time I applied the AILRP settings.  On further inspection, not only was the '[FSREBORN_LIGHTS_CTRL]' section not added, the original '[LIGHTS}' section was deleted. 

I'm currently running a long haul flight so I won't be able to investigate until later in the day.

Just wondered if there are any suggestions to where I went wrong.

 

Thanks,

Rob


Rob Simmons

P3Dv5 • Win10 x64 • i7 10700K @ 5.1 • Maximus XII Hero EVGA RTX 2080Ti Hydro Copper • 32gb G.SKILL • 2x m.2 • 4x SSD • 2x HD • 43" LG 4K

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, RobbSpeed said:

Hello,

Sorry if this may have been asked before.  I'm currently running three AI packages. AIG-AIM, FLAI, and FTX Australia.  Where ever appropriate it seems AILRP correctly adds the '[FSREBORN_LIGHTS_CTRL]' section to the aircraft.cfg.

I'm putting together a sort of 4th package. Mainly for testing purposes but also to add a few airlines not covered by the other three packages.

With all four packages activated via add-on.xml,  I applied my AILRP settings.  I'm just using the default global fleet option.  In my test package, the aircraft.cfgs got modified at the time I applied the AILRP settings.  On further inspection, not only was the '[FSREBORN_LIGHTS_CTRL]' section not added, the original '[LIGHTS}' section was deleted. 

I'm currently running a long haul flight so I won't be able to investigate until later in the day.

Just wondered if there are any suggestions to where I went wrong.

 

Thanks,

Rob

This happened to all your AI packages or only the new one?

Or have you been moving the packages to different directories? It is recommended to restore your original AI lights via the config panel before doing such changes. 

Simbol 

Share this post


Link to post
Share on other sites

The 3 main packages were not affected.  Just the new one.  The package is quite small with only 10 aircraft models in the simobjects folder.  It won't take much to fix each of the [LIGHTS] sections.

I will do that later on and try applying AILRP once more to see if it happens again.  But you'll probably be sleeping when I get a chance to do it so I'll update tomorrow :-)

Thanks again!

Edited by RobbSpeed

Rob Simmons

P3Dv5 • Win10 x64 • i7 10700K @ 5.1 • Maximus XII Hero EVGA RTX 2080Ti Hydro Copper • 32gb G.SKILL • 2x m.2 • 4x SSD • 2x HD • 43" LG 4K

Share this post


Link to post
Share on other sites
27 minutes ago, RobbSpeed said:

The 3 main packages were not affected.  Just the new one.  The package is quite small with only 10 aircraft models in the simobjects folder.  It won't take much to fix each of the [LIGHTS] sections.

I will do that later on and try applying AILRP once more to see if it happens again.  But you'll probably be sleeping when I get a chance to do it so I'll update tomorrow 🙂

Thanks again!

I will be around. If it happens again zip it and send it to me at support@fsreborn.com so I can have a look.

Regards 

Simbol 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not sure what went wrong the first time. 

I was able to restore the original LIGHTS config for all the compatible AI in my test package.  After I re-applied the AILRP settings, this time it worked correctly.

 

Thanks again for your time and support!

Rob

  • Like 1

Rob Simmons

P3Dv5 • Win10 x64 • i7 10700K @ 5.1 • Maximus XII Hero EVGA RTX 2080Ti Hydro Copper • 32gb G.SKILL • 2x m.2 • 4x SSD • 2x HD • 43" LG 4K

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
×
×
  • Create New...