Jump to content

Sign in to follow this  
jannaslund

Active Sky XP sets incorrect altitude in xplane11 on Vatsim

Recommended Posts

Hi,

I have this problem on some airports. Had it on EKCH earlier and now today i have it on EDDL. I load my TBM900 aircraft and connect to vatsim.
Local QNH is 1017. I set the altimeter to 1017 and it shows approx 150ft which is correct. I start Active Sky XP and now suddenly is shows -80ft.
To match the real airport elevation which is 147ft i have to set the altimeter to QNH 1027. 

I close Active Sky XP and the altimeter now shows the correct altitude 147ft.

I tried selecting to use VATSIM weather and without VATSIM weather but it didn't make any difference.

Anyone have any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    28%
    $7,170.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...