Jump to content
Sign in to follow this  
oldngray

Shift + not working

Recommended Posts

Installed Drivers for Saitek Yoke System. On the Albeo C421 the Shift + 1 should bring up the GNS430 as a large pop up, Shift +2 the Auto Pilot. Neither of these or others are working since installing the Saitek Drivers.  There were other issues also but seem to have resolved most. This Yoke System has the Leo Bodnar mod installed .


Windows 10 64, ASUS Z590 MB, i5-11600K 4.9 ghz, Samsung 870 1TB, 860 500gb,hynix Gold 1TB SSD's, Corsair LPX 32gb (2x16) DDR4 Memory, EVGA GTX 1070ti, Viewsonic 32" 

Share this post


Link to post
11 hours ago, oldngray said:

Neither of these or others are working since installing the Saitek Drivers. 

Then try uninstalling the saitek drivers and use the windows default drivers. We always recommend not to use the saitek drivers (or additional software) if using FSUIPC. These have always caused issues.

John

Share this post


Link to post

Have, Uninstalled FSUIPC6, Saitek and,Bodnar Drivers, Repaired P3d and reinstalled FSUIPC6, Uninstalled the Saitek Yoke System and reinstalled the CH Products Yoke.  I still have the same issues, Shift +1,+2 etc as well as other clickable areas on A/C panels that do not function.

 


Windows 10 64, ASUS Z590 MB, i5-11600K 4.9 ghz, Samsung 870 1TB, 860 500gb,hynix Gold 1TB SSD's, Corsair LPX 32gb (2x16) DDR4 Memory, EVGA GTX 1070ti, Viewsonic 32" 

Share this post


Link to post
1 hour ago, oldngray said:

Shift +1,+2 etc as well as other clickable areas on A/C panels that do not function.

Does this only happen on the C421 or on other aircraft also? The drivers shouldn't mess with anything relating to the mouse clicks, so it sounds to me like it's an aircraft issue.


Aaron Kim

MOS 8502 @ 2Mhz, 512 KB 1750 Ram Expansion Unit, VIC-II E (40 columns mode), SID 6581 3-voice sound chip. 

그래요!! 

Share this post


Link to post

It seems to be on the Carenado A/C, the C421, C210 and the D18 are the only ones that I have looked at.  I have opened a support rquest with Carenado although I have not yet heard from them. Also, I have uninstalled and reinstalled the 421 without any change.


Windows 10 64, ASUS Z590 MB, i5-11600K 4.9 ghz, Samsung 870 1TB, 860 500gb,hynix Gold 1TB SSD's, Corsair LPX 32gb (2x16) DDR4 Memory, EVGA GTX 1070ti, Viewsonic 32" 

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
×
×
  • Create New...