Sign in to follow this  
jonpatch

Vacouver+ and SP1/SP2

Recommended Posts

I have noticed with SP1/SP2 that tree autogen in the Vancouve+ area seems to be EXTREMELY dense, compared to any other area. I do not recall this being the case with RTM, as the autogen in V+ was consistant with other locations.It looks like the V+ autogen has almost doubled in SP1/SP2 at the given setting compared to RTM. Is there a reason it would be so much more dense with SP1/SP2? It seems my V+ performance has actually DECREASED at any given setting due to this.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hi Jon,Don't mean to hijack this thread. But I saw in your website thisQUOTE:--------------------------------------------------------------"Installing Acceleration? SP1? SP2? Land where there should be water?Filed under: FSX, Flight Simulation, Flightsim, Vancouver, Victoria

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Manny,When does the "File not found" error occur? Under what conditions, and in what part of FSX? That is unlikely to be caused by a problem with terrain.cfg. If you have one of the addons noted, they simply don't display properly, fore xample you'll have land where there should be water or other funnies.Vancouver+ uses primarily default runway textures, although there is a little bit of custom texture at CYPK. The runway/taxiway locations are all corrected to the real-world locations/widths/markings.Jon

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have not been able to figure out the pattern where exactly or under what conditions it happens. Unable to recreate the problem to get that error at the time I want.I am happily flying away..and suddenly I get that popup. Sometime, when I change my flight and load one of old saved flight, I get that. But when I go there again or try to load the same scenery at another time, I don't get it.Manny

Share this post


Link to post
Share on other sites

Manny, ensure you've disabled all your addons and see if this still occurs. If not, enable your addons one at a time until you find the culprit.What options are you presented with when you get this message? This is with SP2?Jon

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes..its post Acceleration (SP2). But I don't believe its that... I started getting this only about 2 weeks ago. and I did install a few stuff. and updates on certain addons. I lost track of what I did during the two weeks.As far as option..I get nothing. When I ack that pop up, FSX quits.. it just drops out.Manny

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Manny, thanks for checking back in. I'm not sure, from that thread, why you're stuck though ...Jon

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had installed Cloud 9's Bergen scenery two weeks ago to check it out. and I see other folks who had installed it having the same problem. I am trying to uninstall and remove all cloud 9 from my registry etc to see if I could get rid of this error.Manny

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this