Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

tf51d

Overland Boeing Problem

Recommended Posts

I am at a lost to understand why when I use the updated version of Overland Boeing A/C, I encounter a graphic problem. The textures around the A/C disappear, including airport terminals, and the 2D view out of the cockpit is black. Other outside texures are also corrupted. I have uninstall and reinstall with no success. All other A/C such as, PMDG 747, Eaglesoft Citation X, Flight One Super 80 and defaults all work OK. I cannot find solution to this problem. Any suggestions or ideas?ThanksWilbertAbit AW9D-Max, Thermaltake W0106 700W PSU, Intel QX6700 Quadcore - OC'd 3.2MHz, Vista Ultimate 64 (SP1), 2Gx2|CORSAIRS TWIN2X4096-6400C4DHX, 2x150GB SATA WD Raptor - Non Raid, 2x320GB SATA WD SE16 - Non Raid, 2x IDE Light-On DVDRW 165H65, BFG 8800GTX OC2 768MB 626MHz- Core Clock | 175.16 Drivers, X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional Series, 3x SILENX 120X25MM FANS + 2x 10in XCLIO Wind Tunnel Case Fans, Danger Den Water Cooling, Enermax temp/fan controller.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

I believe even though it now supports FSX SP2, it still does not work in DX10 mode. (If that's what you are using) I fly mostly on Win XP with FSX SP1, but also have FSX SP2 (Acceleration) installed on my Vista Disk. I find I have some performance issues with SP2 that I just don't have any issues with SP1, and yes I have tried SP2 on XP also. So I do most of my flying in XP with FSX SP1, and have no issues with my Overland aircraft, both Boeing, and Airbus with the FSX upgrade patch installed, and only use Vista, FSX SP2 when I want to use the Acceleration features.

Share this post


Link to post
Share on other sites