Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Art_P

Shockwave 3d lights: Beacon light flashes in VC

Recommended Posts

I tried registering at the shockwave forum but never received a confirmation email...Does anyone know if there is a way to fix the shockwave beacon lights from flashing in the vc? this happens with every single airplane i retrofit the beacon light to, pmdg 747, carenado cessna 206, etc.ThanksAlex

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

>Does anyone know if there is a way to fix the shockwave beacon>lights from flashing in the vc? this happens with every single>airplane i retrofit the beacon light to, pmdg 747, carenado>cessna 206, etc.That's strange. I have Shockwave 3D Lights ReDux and get no flashing in any airplane's cockpit from the beacon. I get a little from the strobe lights in some cockpits. This is the same whether Shockwave lights or default.ArtBiostar TF560-A2+, Athlon 64X2-6000+, 4GB RAM, Geforce 8800GTS-320MB, 500W PSU, 250GB HD, FSX(SP1-SP2), Audigy SE sound, Vista Home Premium 32 bit, CH Yoke & Pedals, 22" WS LCD monitor

Share this post


Link to post
Share on other sites

>That's strange. I have Shockwave 3D Lights ReDux and get no>flashing in any airplane's cockpit from the beacon. I get a>little from the strobe lights in some cockpits. This is the>same whether Shockwave lights or default.That's wrong. I found that the ambient light in the cockpit shows up when the panel lights are off. I was looking at it with all lights on at night.To eliminate the flashing beacon ambient light in the cockpit, change the effect for the beacon under aircraft.cfg lights to one that ends with "_lowl" or "_nl".ArtBiostar TF560-A2+, Athlon 64X2-6000+, 4GB RAM, Geforce 8800GTS-320MB, 500W PSU, 250GB HD, FSX(SP1-SP2), Audigy SE sound, Vista Home Premium 32 bit, CH Yoke & Pedals, 22" WS LCD monitor

Share this post


Link to post
Share on other sites