Sign in to follow this  
pve

FSX XML missing <clip>

Recommended Posts

Hi all Started doing some code in FSX for the first time today (fixing the 737 EHSI expanded Nav1 CRS indicator). All went well till the last job to clip the long pointer, It's gone! has any one seen it are there other useful commands missing.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Paul,I would recommend you stick to FS9 XML coding. Unless you need the tag, which finally works in FSX XML, the new schema won't add a bit of functionality to your projects. I even doubt that it will be maintained in future releases, as it was added only to comply with the ACE editor ( and I also suspect that you don't use that editor, do you? :-) )Tom

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Tom Yes I think you are right the new code seems more syntax a lot more work for the same result. I tried my FS9 FMC in the FSX 737 and most of that works OK some text not showing. A lot of the FSX GPS color commands don't seem to work ie ColorLayerVORs, ActiveColorLayerFlightPlan etc. I don't use the ACE editor you can copy and paste faster and get a bigger picture with notepad. I sorted the clip problem out used a mask. The EHSI is looking good now and I will try out some more FS9 gauges. Paul

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this