Sign in to follow this  
JMEppright

Airport 3.0 v 185

Recommended Posts

Gentlemen,Do to computer crash, I have reinstalled all of my software including Airport 3.0. For some reason, even after a clean install and update, I am getting a "Shelled Process General Error:0" message and the compilation fails. Suggestions are appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Mike,Did you install the "full version" 2.60 ver 146 first. If not, you don't have all the files installed, since 3.0 v185 is an update.Also, did you install a clean version of Windows. If so, make sure you also installed updated drivers for your MOBO's controller chips, i.e., Intel, VIA, SiS, AMD, ALi. Download and install all OS updates.W. Sieffert

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, I did a clean install of the full version,v146, first then the 3.0v185 update. Yes, I have installed the MOBO drivers and all other appropriate drivers. Everything else I've installed seems to work fine. The adventure continues.

Share this post


Link to post
Share on other sites

As it turns out, when selecting the appropriate directories for v3.0 of Airport, it is necessary, not only to select appropriate directory for scasm, but also highlight the scasm file. If not, you will get an error message. Seems like a trivial thing but it caught me!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this