Sign in to follow this  
Guest Lucky

Treeplanter Texture problem HELP!!!!

Recommended Posts

Im having a problem with the tree results using default trees.When I plant a tree , in the sim I get a single tree in ther center and 4 sections on the outer corners similar to a 5 on a dice.I only get this with the default trees, If I plant Gerrish Gray's trees I get 1 single tree.See attached image. I hope someone can help me, Im stuck on this one.Thanks Alhttp://www.flightontario.com/images/sig_asibley.gifhttp://forums.avsim.net/user_files/161100.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

The problem is the default tree textures. GianP designed the trees to use the standard FS9 trees** textures.George

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks George.I figures out the problem at 4am this morning.I had the Treegen zip 5 tree textures in FS9/texture replacing the default. I replaced them with the default ones and all works perfect now.Took me a week to figure it out.you are so correct.Much thanks for getting back to me on thisAl Sibleyhttp://www.flightontario.com/images/sig_asibley.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Al,You might try finding the default FS 9 autogen tree textures and copying them to your local scenery texture folder.I had to do that with many of my projects that used default FS 9 textures that no longer exist in FS X.Best regards.LuisOops, posting at the same time, sorry.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this