Sign in to follow this  
Guest Dean

DFW Scenery

Recommended Posts

Anyone else try Wayne Roberts' KDFW scenery? I keep getting one of two error messages, unable to load BH20190.TIF or unable to load TMHOUSE2.TIF. I have both the biberal.pod and TM256 texture pack in the shared folder.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Nope!Waynes DFW works fine for me. I had a fly around hovered here and there. No problems here...Sorry!!!All The BestStevehttp://mysite.freeserve.com/fly2theuk/aragon.jpghttp://mysite.freeserve.com/fly2theukLiverpool John Lennon Airport http://ftp.avsim.com/library/sendfile.php?DLID=17455Blackpool Airport http://ftp.avsim.com/library/sendfile.php?DLID=19103Hawarden (Chester) Airport http://ftp.avsim.com/library/sendfile.php?DLID=18370Isle Of Man Airport http://ftp.avsim.com/library/sendfile.php?DLID=18972

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dean I received an email concerning my FFA scenery and unable to load the TMHOUSE2.TIF and one other TIF file. I have no idea why this is occurring. The TM would indicate some file associated with Terramodels.If someone can tell us what the problem is I would like to know.Also some have three planes flying at FFA and some only have two. Another problem perhaps some person can solve. Could these problems be associated with the type of computer,or software installed (such as XP, WIN) someone is using?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I also get an error message:Error loadingsmodel.cppbsbizje1.srfor such..I could not find biberall, so I ended up with biber.pod.. maybe that is my problem..

Share this post


Link to post
Share on other sites

It was indeed my error.. I finally tracked down biberall.zip and replaced "biber" by "biberall" and all is well.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dean;I just checked and TMHOUSE2.TIF is definately in TM21_256.POD in my sceneryshared folder. I'm not sure if the other TIF file is a typo, b/c I also found BH2019D.TIF in the same pod file.Hope this helps,Robert

Share this post


Link to post
Share on other sites

My TM pod is labeled TM256.pod not TM21_256.pod. I thought I had the latest Terramodels texture pack but maybe not. I'll go look in the library and see what's up with this.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dean;I just looked it up; TM21TP.zip is the latest, version 2.1 with TM21_128.pod or TM21_256.pod depending on preference or video card. The previous 2.0 version had TM128.pod or TM256.pod which should be removed.Regards,Robert

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yep. I downloaded the latest version and that fixed the problems. I didn't realize I didn't have the newest texture pack for Terramodels.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this