Jump to content

crisu19

Members
  • Content Count

    19
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

  • Gender
    Male

Flight Sim Profile

  • Commercial Member
    No
  • Online Flight Organization Membership
    none
  • Virtual Airlines
    Yes

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. That's really great and highly appreciated, thanks a lot and happy easter, Christian
  2. I found out, that the set speed is stored in "CM1_ASI_needle3", but I had no success with the other. Christian
  3. Many thanks for the great new Module. It works really fine. Is there a way to control the following switches, buttons and selectors: ENG Gen 1 & Gen 2 CG Dialer / TO Flaps Dialer on pedestal TARA switch abv/norm/below Clock/Timer (RUN/HLD/RST) TERR Button on F/O main panel AC Volt / Frequ/DC Volt Bus Selector to control volt/amp meter on the Elec overhead panel Did I understood you right, that there are no LVars, Offsets or other variable where I can read current set SPD, HDG, ALT and VS? Thanks and best regards, Christian
  4. Thanks for trying to repo my issue. I'll check the power management. But to be honest, the Radio panel worked really well with SPAD 0.5.1, but SPAD does no longer work with P3D v4. I just tried SPAD.neXt which is working fine with the Radio panel. I am using LINDA and LUA with my self made SIM Panels and it's working really well. I have now moved to version 3.0.5 without any issue. You guy's did a great job with LINDA! https://www.dropbox.com/s/ktyplhfhe7jubi5/IMG_6505.jpg Thanks and best regards, Christian
  5. Thanks for the hint. The new log files can be found here: FSUIPC5.log https://www.dropbox.com/s/xmgh6f7et7grwkk/FSUIPC5.log?dl=0 linda2.log https://www.dropbox.com/s/w29ae2iavd5e7p4/linda2.log?dl=0 Thanks in advance, Christian
  6. I am testing with the Default Mooney Bravo and Beech Baron. Logfile can be found here: https://www.dropbox.com/s/xmgh6f7et7grwkk/FSUIPC5.log?dl=0 Thanks a lot, Christian
  7. Thanks for your really quick reply! In LUA Mode it works fine. But in GUI Mode (configured as described) I am getting the dashed-line, then pressing e.g. the ACT/STBY button and the display stays black for COMs, NAVs, ADF. Only QNH is display by selecting XPDR, but also now Squawk is displayed in this mode. The GUI log with DEBUG level does not show any entry by pressing Radio panel buttons. Is there a way to check what's going wrong? Thanks, Christian
  8. I would like to tryout the LINDA GUI function for my Saitek Radio panel instead the old SPAD tools. For SPAD I must not install any Saitek drivers. Do I need to install Saitek drivers to use my Radio panel with LINDA? I only get the QNH displayed when switching to XPDR, but there is no COM, NAV frequency displayed. I am using P3D v4.1, LINDA 3.0.5 and FSUIPC 5.122 BR, Christian
  9. Depending on the aircraft I am flying I am using a yoke or joystick. Every time I change the control device, I have to change the assignment of Tilt/Pan under Control Assignments. Is there a way to get rid of these reassignments? Does Chase Plane support more than one control device? Christian
  10. Hello, I have already checked for driver updates using windows default function check for drivers updates. The drivers from 2006 are the latest provided by microsoft. FSUIPC is clean in terms of key assignments. I can reproduce the issue by just checking the key switches using windows default game controler panel without any FS related software. I have checked the behaviour as well with another pc and got the same problem. It seems to be related to the VR TT panel hardware or HID drivers. I have not tried with other OS than Windows 7. So I guess I have to live with it. Thanks, Christian
  11. Thanks for your reply. I have tried several USB ports (USB2 and USB3) of my new ASUS Z97 Pro Gamer board. But in general there was no difference. In terms of the driver there was no need to install any driver. The VR TT panel is recognized as default HID joystick device with Windows 7 default drivers. Since there in no need for separate drivers, VR does not provide any driver up-to-date for this panel. Just checked the currently installed HID Game Controller driver: Provider: Microsoft Date: 21.06.2006 Version: 6.1.7601.18199 I have found newer drivers here: http://www.driverscape.com/download/hid-compliant-game-controller Description: HID-compliant game controller Driver Installer File Version: 8.4 File Size: 2.33M Supported OS: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP I don't know driverscape. Are drivers provided by driverscape trustworthy? What are the best drivers to be used? Thanks and best regards, Christian
  12. Hi all, I am using LINDA for key assignment of my Saitek Switchpanel, Saitek Throttle and CH Yoke. It works great. Last month I bought VRinsight Tact and Toggle panel to assign most of overhead panel switches to it. Now I do have some problems with the VR TT panel. Sometimes when a switch is changed, it doesn't get recognized, so nothing happens. It's not specific for a special key and happens occasionally. I as well observed, that when switching e.g. T1 to ON is not recognized, then switching on another switch, the previous switch change e.g. T1 is recognized in addition. First of all I thought it might be related to LINDA, but it happens as well if I just check the switch changes with the Windows 7 game controller settings. The VR TT panel is recognized as windows joystick without need of any driver. Does anyone else have a similar problem with the TT panel and got a solution for it? Christian
  13. I did found a problem in "function SPD_plusfast ()". Getting the value for SpdMachVar was missing before the if statement SpdMachVar = ipc.readLvar("AB_AP_SPDMACH")
  14. Yes, I first had a look at the entries in the system event manager. Every time I started the FS9 I got two new entries in the application section. The entries state that there ist a problem with a registration or dll, but there was no information which dll causes the crash. There was a hint, that I should use "/AUXSOURCE" to get more information. But I don't know how to use the "/AUXSOURCE" parameter with FS9.Well, I think also that there is a problme with some incompatible dll files, but how can I find out wich one is the one causing the crash?Christian
  15. Hi all,After many autoupdate reminder of the IE7 update I decided to do it. I installed the new IE7 final. Two days later I would like to have a short flight, but the FS9 does not start. I got the splashscreen for a few seconds and the the FS9 crashes. Every time I tried to start the FS9 I got also two entries in the eventlog (application). But the eventlog entries have not gaven me an idea what's wrong. First I thought, that the problem was in the FS9.CFG, so I let the FS9 create a new one, but before it has been able to do so, it crashes. Then I thought, maybe there is a problem with the graphic drivers, so I downloaded the latest version of the ATI Redeon drivers, but without any success. After that I reinstalled the FS9.1 update, but ...After many horrible hours I remembered, that I have installed the IE7 two days ago. I have found an article on the Microsoft Page (http://support.microsoft.com/kb/555608) stating that there is a problem with IE7 Beta and the OLEACC.DLL in the FS9 directory and deleting or renaming of the file will help. Nevertheless my FS9 does still crash at startup.Only after uninstalling the IE7 I got my FS9 up again! :-)Has anyone experienced the same behaviour after installion the IE7? Or are there solutions to the problem? Christian
×
×
  • Create New...