MrJeremy

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Flight Sim Profile

  • Commercial Member
    No
  • Online Flight Organization Membership
    VATSIM
  • Virtual Airlines
    No

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. MrJeremy

    My FSX doesn't work with W10

    I have an separate SSD that is just for FSX, and it's always installed directly into D:\FSX
  2. So apparently I am one of the only people having massive problems with Windows 10 and FSX. I will give the long version of what all has been happening. I have a completely stable version of FSX Box running on Windows 7 Professional 64-bit. I get my upgrade to Windows 10, so to make sure everything is clean and clear. I wipe my entire computer and reinstall Windows 7 from scratch. I install and update everything with Windows and my hardware drivers. I upgrade to Windows 10, update all my drivers (including video drivers) and start installing all my programs, including FSX. When I go to run FSX, the screen is flashing black when it is loading, and then I have to go into the task manager to close it. I restart my computer and try it again the exact same thing. So then I completely wipe my computer again and this time install Windows 7, and then go directly to Windows 10 before updating anything. Then do my full updates on all drivers and everything, install Windows 10, and exact same thing as before. So I'm starting to get pretty frustrated with what is going on. I wipe my computer again, and get Windows 7 back up and running everything installed / updated...then put FSX on my computer, get it all configured properly and it's running like a champ. Upgrade to Windows 10, update all my drivers...now this time FSX won't even load. It hangs at the main splash screen. Tried it 3-4 times, and hangs everytime. I have no clue what is going on or how to fix it. Any suggestions? I just completely wiped my computer again and getting everything updated for a solid Windows 7 like if I just built the computer. User Account Controls were disabled on all of those previous attempts also before anybody suggests that. =) System Specs = Intel i6-4670k @ 3.40Ghz 8GB of Ram Nvidia GTX 560Ti Video Card Windows 7 Professional 64-bit
  3. MrJeremy

    Leonardo Maddog AIRAC problem

    Can you show what you did? I tried doing the copying into the folder, but doesn't work for me either