sirklint

Members
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Flight Sim Profile

  • Commercial Member
    No
  • Online Flight Organization Membership
    none
  • Virtual Airlines
    No

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. I changede the = zoone and the problem is gone Thanks for the help
  2. Okey will try that. No FSX is installed far away from C:\Program Files(x86)
  3. I'ts okey made. ^_^ The Pc is only dedicated to fsx and running as admin i think... ore due i have to lock in as admin??? There is only one user on this PC??? After the first installing all the assignment was saved and stayed there and still stay there, but for som resson now it keeps changing all assignment on the X52 joystick and a all the new assignment i do on the keyboard. "but only on he buttons not the axis", every time iI restart he FSX ore just power it up I just thought about deleet the "standard.xml" and start up and let the FSX create a new one,, would That Help??? ore should i get in to the xml folder and change the settings??? I had som config, problems with all saitek instrument, until i delted all driver and make clean sheet in the folder, then i installed this "SPAD" file and since then the instrument all over works perfect. but not the savings part, but i don't think Spad have any thing to due with that. Regards klint
  4. Hmmm sorry that I have not spelled FSX properly, but have you ever heard of dyslexia. I can write and check it out with out see any mistakes, but when I come back about an hour later, then I see it I better find another forum then. sorry klint
  5. Hello. Have a stupid problem. When i change the setings in the control system for buttons and key command it just go back to normal after restart FSX acc... Regards Klint
  6. Hello there. I have som problems with my x 52Pro with the aileron , it flips op and down when i try to move them up and down. I have both x52 pro and the normal yoke , The normaly yoke works with no problem, the reson for both system is the helicopter flying and some pilots who only wants to use the normaly yoke. The simulater is placed on an oil platform and every one can use it... FSUIPC is installed and used for calibrating. What about the setup in FSX for thr controlers, when i use FSUIP... should it be on defoult.. Any idea... Thanks Sirklint :rolleyes:
  7. Same problem. :angry: I maybe find a soluion. I changed the eyefinity from 4-1 o 3-1 and then 2 monitors as extended. It works with no problems. but still i dont understand it... becourse with the old 6950 card there was no problem at all. I will still need to due some test with the new upset. I'll let you know the outcom. Cheers
  8. Hello there. Just one question due you have installed this programe FSUIPC4 I have had some problem with my panels before but after installings this tool it works. http://secure.simmarket.com/pete-dowson-fsuipc4.phtml
  9. Hello there. I ned some help here. First lit about the system and problem. Operating system Win 7 Home 64., Asus P8P67 LE, Socket-1155 , ATX, P67, DDR3, 2xPCIe(2.0)x16, Crossfire, SATA 6Gb/s, USB 3.0, FW, BT, EFI . Intel Core i7-2600K Processor Socket-LGA1155, Quad Core, 3.4GHz, 8MB, 95W, HD3000. Kingston ValueR. DDR3 1333MHz 8GB, CL9.ASUS Radeon HD 6950 1GB GDDR5.PCI-Express 2.1, "DirectCU II", 2xDVI-I, 4xDisplayPort, 81 This was the first setup. 4 x monitor i eyfinity mode and 1 monitor as extended (main scren) for instrument.. bla bla. FSX acceleration. REX. The system just rock with framerate around 60-70/sec. But then after a year my grafik card startet to make som strange vertical lines so i send it back and got this monster insted Sapphire Radeon HD 7990 6GB GDDR5PCI-Express 3.0, DL-DVI-I, 4x mini-DisplayPort, 950MHz. In the same time i rebootet my PC and install everything from scrats. Well here comes the problem when i launch FSX on the extended monitor and make a new view in cockpit and then undock this and moved up to the eyefinity monitors it went in to black screen????. I have have updated all driver net4.5, amd, (not the new beta version.) , win 7 64. direcx 10, etc I have allso disabled UAC and installed FSX on another dive away from C drive???? Is it the power supply???? i run 760W ?? Please Help ...