Sign in to follow this  
Guest

FSFlightMax Forums???

Recommended Posts

Is it just me or is anyone else having trouble getting into the FSFlightMax Discussion Forums? Only rarely will it display and then it could take as long as 10 minutes on a DSL connection to load.Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

I'm having the same problems too. Just can't get to it.Alex

Share this post


Link to post
Share on other sites

No problems whatsoever. Straight in over last 2 weeksincluding just now.56kb modem connection.Perhaps you could clear out all internettemp files & come back after a cold reboot.Sounds like some corrupt file there.Peter Sydney Australia

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could it have something to do with the overseas connection? I'm in the US and have already tried the things you mention. All other sites work just great (even others in Australia). All I get is the forum's page header and that's where it stops.I just hope that John hasn't posted any important updates in the last 4 or 5 days.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey Phil, I'm in the States too (KSAT). Are you using an old link to get to the forums? Do you know that the forums have moved from www.simsystems.com.au/fsflightmax to www.fsflightmax.com ? Try it and let me know if you are still having problems (RonB49@aol.com). R-BTW -- It's been pretty quiet over there. John is getting geared up to beta test realtime FSMeteo support for FSFlightMax. R-

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've use the new link also, and it still doesn't work for me. I'm in Southern California. I've let it sit and sit and sit. It never seems to timeout, just keeps waiting.I've tried clearing the browser cache for all of the browsers that I use. Still nothing. I've even tried using a different DNS server other than my own. Still nothing. I can get to the main site just fine, its just the forums that I can't get to. Getting ready to send an email off to the guys there.Alex

Share this post


Link to post
Share on other sites

My experience exactly Alex, from Southern Texas. Never a time-out, just sits there.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same problem here, from the Netherlands-has been like that for the last couple of days. Not the fsflightmax website, that is working properly-just the flightmax support forums.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Has anyone sent John an email to see if he can sort it out? R-

Share this post


Link to post
Share on other sites

I sent John an email and here was his response:"Haven't had any other reports of this (yet) so not sure what the problem is... The forum url http://www.fsflightmax.com/forums is a redirect back to the simsystems domain so maybe there is a redirect problem with the browser. The direct link to the forums is http://www.simsystems.com.au/cgi-bin/dcforum/dcboard.cgi Please let me know if this direct link does not work. You may like to empty out your browser cache as well. Not sure how all that stuff works but you might be looking at a cached page each time you visit (even if you do a refresh). Thanks Phil, John"I have tried all suggestions and still can not get to the forums. As stated earlier, I can get to the main website fine, I just can't get to the forums.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No insult here Bob. :-)But, yeah I do know that. That window is where it hangs.Thanks for the suggestion though.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Got it working! :-yellow1 It seems that there was a popup blocker program loaded that was stopping access although it had never done it before. Bob's comment made me start thinking about it and although it appears that the site is NOT opening in a new or popup window, it was still being blocked.Allowed access in the program and everything is now working.Thank you all for your comments and help through my short-term memory loss. (-:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Phil,I don't think that was it. I haven't done a thing on my system yet, but now the site works great. I'm able to get to it with all my machines. Something else somewhere must have changed.You might want to try putting your settings back and see if it works now. Again, I didn't do anything to mine and its working ok now. But, its good to be able to get to the site now :)Alex

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yep, good to be back. Sorry for taking up so much forum space with this one but I was getting a little concerned. I love my FSFlightMax!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I know the feeling. I love it too! Don't fly anywhere without it now.Can't wait for the full FS Meteo support :)Alex

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this