Sign in to follow this  
Steve Dra

FS 2002 totally messed up

Recommended Posts

Hi there! I probably have the worst prob with FS 2002 ever seen. My FS 2002 is totally messed up. :( I seem to be facing real graphic problems ... the cockpit view including the panel aren't displayed as they should be!! :-zhelpMy system:P4 1800 MHz, 1024 MB Ram, 60 GB Hard DiskNvidia GeForce 2 MM/MX 400 (29.42 drivers)Windows XP Home Edition, Direct X 8.1Has anyone experienced the same problem? I guess not, but I would be great if someone or all of you could help me. 'Coz Microsoft TrainSimulator is working perfectly, so why not FlightSimulator too?Greetz,Chris

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Can't say that I've ever seen that one before. I'd say that you were either a victim of a practical joke or the perpertrator of one. :)When did this 1st start happening? Does it happen in full screen and window mode? What do you see in external view? Are your control surfaces reversed as well? Is your monitor upside down? :)Off the top of my head I'd say that if fs2002 is the only app doing this...I'd start by renaming the fs2002.cfg to fs2002.old and restart FS2002 and see what happens. Then I'd consider uninstalling and reinstalling fs2002.Regards,Steve Dra

Share this post


Link to post
Share on other sites

In between deleting the cfg and doing an un-install, I would suggest in this order...1) changing aircraft and then coming back to this one. If that doesn't work go to 2)2) If this is an add-on aircraft delete it and restart FS. Then see if any of the others are doing it. If not, reinstall the add-on aircraft. If others are doing it as well, go to 3)3) Delete all add-on aircraft. Still doing it? If yes, go to the un-install/reinstall route.The only reason that I suggest this is that, at least for me, an uninstall would be nearly devastating as I have so many add-ons. It would take weeks to get back where I am now.BobL

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for responding so quickly.In the meanwhile I fixed the problem ... now it's running just perfectly.Thanks a lot guys!Greetz,Chris18

Share this post


Link to post
Share on other sites

What was the problem Chris? I'd like to know so if it ever comes up again, I know how to fix it :)Regards,Steve Dra

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this