Jump to content

Sign in to follow this  
mcbellette

Problem with radio stack

Recommended Posts

Hi all, I am having only one problem with the 747-400X as far as I can tell. I can't see any numbers for the radio frequencies or the squawk code. I installed the correct version after receiving an e-mail from Robert after purchasing it, so I know that isn't the problem. Could someone help me out with this? I am using Windows XP SP2 with FSX and the Service Pack for that.Thanks,


Matthew Bellette

Share this post


Link to post

Matt-post a picture please with the problem? Also - are you sure you have all electrics running properly?


Lefteris Kalamaras - Founder

www.flightsimlabs.com

 

sig_fsldeveloper.jpg

Share this post


Link to post

Picture coming in a sec. I loaded up the 747 in FSX without changing anything. Engines were all running already, etc.


Matthew Bellette

Share this post


Link to post

I'm having trouble resizing my screenshots to fit the right size limit. But basically you can't see any numbers at all for the radio frequencies or the squawk code numbers. Can you help going by this info? It's exactly like I said - all electronics are up and running.


Matthew Bellette

Share this post


Link to post

Matt-I see them here, so I'd really appreciate a screenshot. It would help if you posted some more details about which bird, pax/cargo, etc. etc. - as many details as possible.


Lefteris Kalamaras - Founder

www.flightsimlabs.com

 

sig_fsldeveloper.jpg

Share this post


Link to post

I am having the same problem, I havce checked everything but the following is blank: Squawk code Comm1 & comm2 ChronoI also installed the update to FS9 and now have the same problem there.I have attached an image from FSX, note the FS9 is exactly the same.RegardsDavid

Share this post


Link to post

I had the same problem - it was fixed by rebooting the PC. I suspect the fonts were not registered by Windows.


Graeme Butler

Share this post


Link to post
Guest cloudfreak

Hallo ,i have problems with the IRS DC L/C/R und a short time thereafter no more COM-Selection , all Elektic-Systems seems oK!if i takeoff with this Config,then the landinggear is not retracteble!regardsJ

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  
×
×
  • Create New...