Sign in to follow this  
Guest fredo_g

Some issues I found

Recommended Posts

Hi Bryan,All work fine on the first flight of the day. But for the second flight, ok I restart the wrist-watch and it shows 15 mins and the FO start his flow as usual, ok still fine for the moment. But after He had finished his flow he said "fms still have to be updated", even if I had already updated it. Then all the rest work as usual until I takeoff and want to engage LNAV, so I click on the airspeed gauge but it does not engage LNAV. Then last issue is when the aircraft arrived at 10000ft, I click on the altimeter, but in the playback it says landing lights on instead of Landing light off.Please can you have a look.Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hello Fredo,The FMS recording on the 2nd leg: FS2Crew reads the FMS directly. If a valid distance to the TOD point is computed properly then the FO should not tell you to check the FMS. LNAV: You need to be in RNAV (RNV) mode before the FO can engage LNAV, otherwise the FO can't do it when so commanded.10,000 foot. I'll check. Did you by chance forget to click 10,000 landing lights off during the descent on the first leg?Cheers,Bryan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fredo,Please email me at admin@fs2crew.comI made a slight change to the code regarding the lights. I'd like you to be the first to try it if that's okay since you reported it.EDIT: This has all been rectified in Service Update 1.2Cheers,Bryan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this