Sign in to follow this  
Guest Japhy

clicking on FLAPS doesn't do anything

Recommended Posts

Hi!I'm having this problem for the first time:after take off, having clicked on LNAV, I wanted to choose VNAV by clicking on the FLAPS-Button. This didn't lead to any reaction, there wasn't even a sound. I could command autopilot on (A/P), but not choosing VNAV via the FLAPS-Button.Any idea?As I said, first time this happened.The program consequently also wouldn't let me go to any further pages (approach briefing and so on) by clicking on the arrow.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hi, first, please sign your name so I know who I'm talking to. Thanks!Second, what happened is that you forgot to select either your Flap, ICAO or Automation Mode (AM) in the Departure Brief. If you forget to select either of those three items, the FLAPS button on the Takeoff Page will not function properly.Cheers,Bryan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi!Thanks for the answer. My name is Joerg. I *think* I have chosen these modes in the departure brief, but I will check this in the evening.Btw, I also had FS Flight Keeper 2.5 running yesterday. Maybe something got "mixed up"? It's a very powerful and complex addon, is it possible that it prevents some functions of FS2Crew? I will try again after work.Cheers,Joerg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this