Sign in to follow this  
Guest crasher

FSCrew 767

Recommended Posts

Good-Day, I am experiencing one or two problems with the 767 edition. When the FO does his cockpit set-up scan he does not set the IRU selectors to Nav.When the Servisair Load Control is active the ZFW is given as zero,the pax is also given as zero. I have set up the 767 correctly and saved it. Any ideas about this please? Thanks Alan

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hello Alan,Are you loading the FS2Crew panel state or setting up the cockpit as described in the manual?The IRU selector must be in the off position when you activate FS2Crew.If the FO is not moving switches, it means that the Level-D SDK DLL is not installed.I'm 99 percent sure that's what's happening in your case.I suggest re-installing the Level-D 767 and installing the All in One version of SP3 from the Level-D website, and then re-installing FS2Crew.Hope that helps,Bryan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Brian, Yes, I saw your advice about this just after I wrote. Sorry to waste your time.I will go through the uninstalling. Thank you, Alan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Bryan, Did all you suggested and,guess what all is running fine again.I took the opportunity to hire a new FO,guy named Bill Stack,knows his business! Best wishes, Alan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Glad to hear it... it's amazing how doing a simple re-install can clear up weird little gremlins.Chrs,Bryan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this