Sign in to follow this  
Guest johnegg

Zero fuel zero passengers ??

Recommended Posts

Hi, have just had to reinstall the 767 and FS2crew after a strange series of CTD. Now when I start a flight I apparently have "0" fuel onboard and "0" passengers !!I ran the config manager so its not that.On a search I found others have experienced this and wonder if anyone can tell me how to overcome this problem ?Thanks.JohnCore2 Duo 66002048 MB DDR160GB HDDNVidia 7950 512mbSaitek Flight SystemHead TrackerRC4AShttp://fs2crew.com/linepilot.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hi John,Can you please send me the links to those other threads.I can't find them.I'll need more (specific) info before I can suggest a solution.Thanks,Bryan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Bryan, I hope I have pasted this link properly, never done it before, The original post was ref incorrect ZFW but somebody joined in with the same problem I am experiencing and they solved it. You replied asking how this was done but the trail goes cold !!I hope this helps and you can clear this up for meThanks John.http://forums.avsim.net/dcboard.php?az=sho...sg_id=912&page=Core2 Duo 66002048 MB DDR160GB HDDNVidia 7950 512mbSaitek Flight SystemHead TrackerRC4AShttp://fs2crew.com/linepilot.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

I wish they posted their solution in more detail, too, because I'm at a loss as well.Just make sure you run Tutorial flight to the letter.-Bryan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi again Bryan, well I decided the only thing to do was to start again from scratch.Uninstalled the 767 and FS2crew, cleaned up any "residue" left overs and reinstalled.It works perfectly again now !I know this doesnt throw any light on what caused the problem in the first place but I am very relieved to be able to use this great bit of software again.Regards JohnCore2 Duo 66002048 MB DDR160GB HDDNVidia 7950 512mbSaitek Flight SystemHead TrackerRC4AShttp://fs2crew.com/linepilot.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Glad to hear you got it resolved.Re-installing often cures weird gremlins.Cheers,Bryan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this