Sign in to follow this  
Guest lou ross

rp732_400hz.wav Screeching

Recommended Posts

After patch 3, I've copied the above wav file to the 732 panel folder in fsfsconv but still get the screeching. Eliminated the 400 wav file completely and still get the screeching. Any ideas as to waht is wrong?Thanks,

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Lou,Is it actually a screeching sound or is it more like a blaring horn sound?BTW, it is acvisable to download and run patch 4.At which marker should I awaken you?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okay, thanks, Bill, ran patch 4 and got the sound straightened out- somehow had mixed up the wav files. Things are looking real good now. Ifya definietly got 200-n-a-haf, wake me at the middle marker. If you think it's gonna be a "little tight", better get me crossing the outer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have installed the latest patch (4) and the new O/H bmp. Now I get a screeching sound that comes and goes on the 2d panel view, when I open the O/H panel and in spot view. What file is it? I want to delete it! I don't have the 400Hz one at all anymore. Thanks, regards, Bob.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I suspect that it is the pressurisation warning horn, and you need to hit the button on the overhead panel that cancels it. (Bottom right section).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this