Sign in to follow this  
meccadom

Flaps

Recommended Posts

Having installed version 1.1, I notice that the flaps indicator does not animate either when using the assigned buttons on my CH yoke or by using the standard function keys. When viewed in tower mode, you can see the flaps move.Did I miss something in the setup?ThanksDom

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Sounds like you haven't connected any of the generators. The flap gauge will freeze in its current position without power on transfer bus #2 if I remember right. The flaps will move...but the gauge will freeze. That's r/w behavior. Remember that in the -200 no power source will automatically connect itself...you have to manually connect the power source to a bus.RegardsBob ScottATP IMEL Gulfstream II-III-IV-V L-300Santiago de Chile

Share this post


Link to post
Share on other sites

Got it.........thanks....perhaps we will see you at the convention if you are attendingDom

Share this post


Link to post
Share on other sites

Would love to, but can't due to work.CheersBob ScottATP IMEL Gulfstream II-III-IV-V L-300Santiago de Chile

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this