Sign in to follow this  
Guest Sean Reeder

I hit a snag

Recommended Posts

On my maiden flight with fs2crew 744, after start, the FO didnt perform his flow. I was also having a porblem with left clicking. The pushback utility would only count down and left clicking could do nothing.Any reason on the left clicking problem?I have a hunch the after start flow was due to me pressing the main button before the FO had time to finish the flow.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hello Sean,Best bet is to follow the tutorial flight again to the letter, go slow at first and read the tutorial carefully. If you try to "wing-it" and do things fast at first, you're liable to get tripped up.Left clicking: Did you try using the right mouse button? I'm just guessing, but you may have hit the stops.Generally though you rarely need to touch the pushback distance. The default setting is adequate in most cases. It's the nose left/right selection that you'll need to select as required.Hope that helps,Bryan

Share this post


Link to post
Share on other sites

After redoing everything to the letter, getting out of the airport went fine. Looks like a got a little button happy the first time.Thanks for the quality product Bryan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this