Sign in to follow this  
mozart

Re-installed Lago Maddog - Crash of FS

Recommended Posts

I bought the Maddog 2004 about a year ago, I merged it with JCA and all worked fine. I had installed V1.50 and the upgrade to v1.51I then wanted to make some space on my hard disk, so I de-installed the Maddog, using the de-install routine.Now I re-installed it: re-downloaded the installer files from the Lago page. I then also installed latest AIRAC by running the PMDG AIRAC install utility downloaded from Navigraph. But now, everytime I select the Maddog in the aircraft selection field in FS, FS crashes to desktop. THe same thing happens when I select a merged JCA plane. Crash to desktop. I have de-installed and re-installed several times, always the same result. I have not changed the default flight (Cessna at Seattle), and I have tested the MD80 without changing any settings, just select the plane. But also at other airports, other times of day the crash occurs. Also, worth to note that the JCA planes without the Maddog panel runs fine.Can anyone advise me what to do? Some possible explanations:1) Maybe the de-installation did not properly remove all the files that need removing? 2)Maybe there is a conflict with other planes? I also run the following add-on planes with their own panels:PSS A320, A330, A340, Dash8, B777, B757PMDG B737, B744, B1900Feelthere ERJ, B737Aerosoft ATR, AvroCLS A340-500, A340-600Ready-for-pushback B747-200Level D B767Fokker F70, F100as well as the CRJ panel fom SkyviewOn top of that, repaints from POSKY, Premieraircraft, Dreamfleet, etc. Is anyone aware of incompatibilities?3) Could it be something with the sound files? I have made the experience that FS crashes once the battery sound starts. 4) Incompatibilities with other add-ons? FSNav, AS6, sceneries, ...? But then, I had all of these installed already last time that Maddog worked without a problem.ThanksChris

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

You might try loading the Cessna at Seattle. Let it load all the way to ready to fly, then switch to the MD-80. That seems to work for me, and I am also having CTD on startup issues with the 2004 version. I suspect it may have something to do with the Navdata, as the MadDog has never been completely compatible with the PMDG data, even after running the conversion utility.RegardsBob ScottATP IMEL Gulfstream II-III-IV-VSantiago de Chile

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this