Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest DK8290

Georender sceneries - no sounds

Recommended Posts

I have reinstalled some old georender sceneries and also just bought Georender Chelan Muni . The problem is that there is no ambient environmental sounds in the ones that should have this. I looked at the Lago menu at top in fs2004 and clicked the 'about VimaCore' and get this result;vimacore_sounds_georender.jpgI have already added these two files :-------------------------newest 'ViMaPlay.DLL' to folder ....Flight Simulator 9LAGOCommon newest 'ViMaCore2004.DLL' to .... Flight Simulator 9Modules-------------------------That made the Sound/Dyn Player show up instead of showing as 'not present'. The problem looks to be that ' VimaCoreNet' is not present.I've searched online and find only a couple references to this item.------------------Does anyone have any advice about getting sounds working in lago / georender sceneries.Emma Field 2004Chelan MuniGeorender 1Georender 4Georender 6(maybe not all georenders have sound anyway but know some do and Emma Field and Chelan Muni do)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

According to the PDF documentation which came with my Emma Field package, if you run the installer again you will get a "Repair" option as well as the usual uninstall and install options.That might be worth a try.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not sure about the others, but with Chelan there was a problem with the sounds not working with users that had Active Camera installed. It was necessary to disable one of the AC settings (sorry but my FS computer is in the workshop for repairs, so can't check the setting).I've not had any problems with any other Georender sceneries though.

Share this post


Link to post
Share on other sites