Sign in to follow this  
Guest Ian OZ

CTD - CREW29.gau problem

Recommended Posts

Hi,Please excuse me if this question/problem is posted in the wrong place but not sure which Forum this should be posted to. I have looked through many forums to try to find the answer without success.I am trying to use the INTEGRATED SIMAVIONICS GROUP 1 (ISG1) instruments with FS2CREW default edition on the Default 737 in FS9.I installed ISG and created a separate entry so that I could use the default 737 with these instruments. This worked fine.I can also use the default 737 with FS2CREW as normal.However when I combined the two programs, if I try to use the 737 I get a CTD with the error message that

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hi,It makes sense.Something in your panel.cfg got messed-up when you tried to add the SimAvionics gauge(s), resulting in a required FS2Crew gauge not getting loaded.Double check your panel.cfg and make sure all the numbers line up and that there are no typos.Also, rather than using Panel Studio, I might suggest simply adding your new gauges by hand (you can use Panel Studio to get the x,y, coords).-Bryan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the help and quick reply.Found the problem!! I had incorrectly numbered one of the windows panels in the CFG.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this