Jump to content
Sign in to follow this  
matjako

Load manager not starting

Recommended Posts

Hello, today I wanted to start Load Manager, and I get this message:XXXX\PMDG\MD11_LoadManager.exeThe application has failed to start because its side-by-side configuration is incorrect. Please see the application event log or the use the command-line sxstrace.exe tool for more detail.I have the newest update for MD-11 and using Win 7 64 bit.Matja


Matjaž Nebec

IVAO Slovenija

http://ivao.si/en/

221044.pngpmdg_trijet.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've read this symptom in this forum but don't recall the fix if any was reported. Assuming you have admin rights covered, maybe running the installer and selecting repair options?


Dan Downs KCRP

Share this post


Link to post
Share on other sites
I've tried both options: Full reinstall and just repair options, but none of them work.Matja

i9 10920x @ 4.8 ~ MSI Creator x299 ~ 256 Gb 3600 G.Skill Trident Z Royal ~ EVGA RTX 3090ti ~ Sim drive = M.2  2-TB ~ OS drive = M.2 is 512-gb ~ 5 other Samsung Pro/Evo mix SSD's ~ EVGA 1600w ~ Win 10 Pro

Dan Prunier

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dan, thank you very much! Reinstalling (or maybe even installing, because I did not get the repair option with the C++2008) worked. Thank you again, and if we meet on the Virtual sky, virtual beer is on me :)Matja


Matjaž Nebec

IVAO Slovenija

http://ivao.si/en/

221044.pngpmdg_trijet.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Matjaz, thanks for reporting back on the solution. Those runtimes have caused problems for some installations, and glad it worked out.


Dan Downs KCRP

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dan, thank you very much! Reinstalling (or maybe even installing, because I did not get the repair option with the C++2008) worked. Thank you again, and if we meet on the Virtual sky, virtual beer is on me :)Matja

i9 10920x @ 4.8 ~ MSI Creator x299 ~ 256 Gb 3600 G.Skill Trident Z Royal ~ EVGA RTX 3090ti ~ Sim drive = M.2  2-TB ~ OS drive = M.2 is 512-gb ~ 5 other Samsung Pro/Evo mix SSD's ~ EVGA 1600w ~ Win 10 Pro

Dan Prunier

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
×
×
  • Create New...