Jump to content
Sign in to follow this  
CrystalFrontier

Folders missing, but planes are there!

Recommended Posts

This is truly odd,after re-installing FSX, AI traffic is clearly visible, the way it should be, gladly. Still, I wanted to make some changes and update flightplans, but I can't find the respective folders anymore! First I thought this was yet another VISTA explorer thingy, but they also don't show up in XP (running both).To my knowledge, ALL AI planes are considered FSX -> SimObjects -> Airplanes with one folder to each model, right? So, how can they happily fly around FSX, but don't have the respective folders where they should be?The problem being, I'd like to make changes in flightplans and also in the fleets, but I can't access the cfg. files if they don't show in the Explorer!Confused and hoping for help.Thanks!CF

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for reading! But forget about it, I found the problem ;) I've backupped WOAI files, but instead of Just backing them up, they were removed, and restore doesn't work, so I have to install them all over again :( So don't ever create WOAI backups!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Thanks for reading! But forget about it, I found the problem ;) I've backupped WOAI files, but instead of Just backing them up, they were removed, and restore doesn't work, so I have to install them all over again :( So don't ever create WOAI backups!
When you do a backup you should verify to see if all needed items are there prior to reinstallation.Best thing to do is a manual backop of the aicraft folders and the traffic files

Kind Regards,

 

Tom van der Horst

World-of-AI

Share this post


Link to post
Share on other sites
Thanks for reading! But forget about it, I found the problem ;) I've backupped WOAI files, but instead of Just backing them up, they were removed, and restore doesn't work, so I have to install them all over again :( So don't ever create WOAI backups!
The WOAI Backup utility has always worked just fine for me - it has never removed anything at all. It just created a zip file with all of the aircraft, traffic files and the "history" file named WOAIDATAX and then placed the zip file in the WOAI installer folder.If you had problems I have to suspect "operator error" of some kind.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    53%
    $13,405.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...