Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

BFreemanMA

VATSIM ATC problem with FS2Crew PMDG 737

Recommended Posts

Hello! I've installed FS2Crew, following the directions by the letter, and it works excellently! I've encountered one major problem, however, to which I've been unable to find a solution. Whenever I log on to VATSIM and communicate with the online ATC, I hear no audio. I've run radio checks both with and without FS2Crew enabled and it appears FS2Crew is the culprit. ATC indicates via text message that they can hear me just fine, so it seems like the audio is being blocked somehow. All audio options within FS9 have been checked and are all set. I'm using FSInn to connect to VATSIM, if that makes any difference. FS2Crew is really an amazing a product and being able to use it online would completely seal the deal for me! Thanks for all your hard work!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hello! I've installed FS2Crew, following the directions by the letter, and it works excellently! I've encountered one major problem, however, to which I've been unable to find a solution. Whenever I log on to VATSIM and communicate with the online ATC, I hear no audio. I've run radio checks both with and without FS2Crew enabled and it appears FS2Crew is the culprit. ATC indicates via text message that they can hear me just fine, so it seems like the audio is being blocked somehow. All audio options within FS9 have been checked and are all set. I'm using FSInn to connect to VATSIM, if that makes any difference. FS2Crew is really an amazing a product and being able to use it online would completely seal the deal for me! Thanks for all your hard work!
Hi,I haven't had that one reported before out of a large user base, so it's hard to guess.Try double-checking your audio settings.Also, I recommend Squawkbox over FSINN.Cheers,

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi,I haven't had that one reported before out of a large user base, so it's hard to guess.Try double-checking your audio settings.Also, I recommend Squawkbox over FSINN.Cheers,
Ok, I'll give SB a try tomorrow and see if that clears things up. All audio settings are working as they should.

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...