Jump to content

Sign in to follow this  
nicky3762

ERROR connecting to filter port 0x80070002

Recommended Posts

Standard install of Beta 8, first time user. Windows 7, installed as administrator. Intended use with FS9. Left all options at default during installation (except redefining cache location). Put cache folder in C:\TPCache (FS installed in F:\) directory and done following to all source paragraphs: cache_folder=C:\TPCache\cache.service4 Installed downloaded preconfigured ProxyUser.ini file and have done the following: # The other source statements should be commented out.#source=Acme Globe Servicesource=Service Example 1#source=Service Example 3#source=Service Example 4 First run of TP (FS not started, Firewall off, no AV): blabla..proxyUser: ERROR connecting to filter port: 0x80070002 >pause Could someone help please, reinstalled, again following quick start guide but I'm stuck.

Share this post


Link to post
Share on other sites

im sorry i cant understand these instructions...Open the ProxyUser.ini then made "edition" and "select all" and "delete" . Further  paste and save the Proxyuser.ini  which follows.

 

what is "then made edition"...and paste to where?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...