Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

funkymonkey

no sound through headset after v1.3 update

Recommended Posts

Hi all

 

Just been searching through the forums for a fix but all the other suggestions don't seem to rectify the issue im having.

After the v1.3 update ive lost the crew voice sounds through my usb headset. even tho i have usb headset selected with the cfg palnel and usb selected as voice within FSX sound settings.

has anyone had this? or a possible fix? the sounds still play through my main speakers just fine but not the headset speakers.

 

Thanks!


Chris Maher

------------------------------------------

i7 6700k OC @ 4.6Ghz

16Gb 3200Mhz Corsair Ram

Evga GTX 1080 FTW GPU

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    34%
    $8,560.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...