Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ant02151973

sound problem

Recommended Posts

I am using TSS sound for my 767. I am getting a crackling sound in the engine sound. It sort of sounds like a looping of the engine sound. Not sure what to do, Thanks in advance.

 

Anthony

 

Intel i7 2600k 8gb ram win 7 64 Realtek onboard sound. Not a latency problem I solved that, this just occurs with level d 767. I also had this with the default sounds.


Anthony

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    17%
    $4,475.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...