Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ck777

Speedbreak/Spoiler - problem on right side

Recommended Posts

Hello All,

 

I just noticed something very strange on the last couple of my flights.  When I deploy the speedbreak the right side (FO) does not come up.  I did notice that the handle goes into the "full" position.  Same things happens when the spoilers deploy on landing.

 

I attached a screenshot.  Let me know if it's too hard to see.

 

Any ideas?

 

Thanks, Chris K.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey Chris,

 

Can you check if you have 'advanced animations' checked within the FSX options menu?

If no, enable it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well...that was incredibly easy to fix.  You would think after being the only plane I fly since it came out, I would have figured that out.  I blame it to being new to FSX (okay....6 months now)

 

Thank you Jonathan.  As usual, you are a wealth of information for the MD-11 and contribute so much for us, i.e fuel planner.

 

Cheers, Chris K.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  Hi guys I also I have a similar problem, the flasp not work, and the spoiler either, only small flaps lowered those nearby fuselage others either, my md11 is the only plane I and PMDG legally downloaded, and it's a shame that fanciest 56 euros paar em go wrong, and tried everything, alguin could help me?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you give us a screenshot? Outside and the overhead pannel, if possible.

 

Just a quick guess into the blue: Your hydraulics are off?

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...