Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Dash8Q4

No rwy/taxiway/apron lights. Help

Recommended Posts

Hi all,

 

I encountered a problem which I can't seem to fix. I just recently installed FSX and added my addons. ORBX global, plus all the rockie mountains sceneries. FS Global, AS2012 and finally the DX10fixer just released. Now when I load my NGX at night in CYVR, none of the lights work, runway, taxiway, apron lights. I tried changing the halo.bmp in the FSX/Textures folder with no luck. I have switched back and forth between DX9 and DX10 and no luck. Reinstalled a theme from AS2012 and nothing. Its getting frustrating and thus I am here asking for help. If anyone knows or could give me any tips on what to do I would greatly appreciate it.

I rather not do a full re-install of FSX if possible.

 

Thank you in advance. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

In the General shader Options "Bloom" settings.  Have you adjusted the Lights section below 100.  This happened to me when I lowered it down but got them back when It was back to 100.

 

My 2c for a whack at it.

 

Tom Jones

Share this post


Link to post
Share on other sites

No I havent played with any of the options other than accidentally clicking "disable" at the top then I enabled it. And the AA options. Ill try when I get home and report back. Thanks.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites