Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Rob Ainscough

KTVL airport building appear/disappear ...

Recommended Posts

First off, great work Steve!

 

I seem to be having an issue with airport buildings at KTVL (Lake Tahoe, CA).  I'm using MSE 2.0 for California but the airport is standard default FSX, on arrival I taxi to the building and when I move my view (cockpit pan left or right) the buildings disappear, if I return to center view they re-appear.  If I got to external view the buildings will cycle appear/disappear/appear/disappear.  This is day time.

 

Can anyone else confirm this problem at KTVL?

 

Thanks, Rob.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Can you post a picture?  I have gone to the standard KTVL and it seems normal.   Viewing angle changes normally suggests an effects issue but hard to see how it could affect a building.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 


Can you post a picture?

 

Will get a picture up for you tonight, actually video might demonstrate better.  But with my recent discovery of your "enable" button UI, it might be that I just didn't have DX10 fixer configured correctly.

Share this post


Link to post
Share on other sites

There is a documented bug with certain types of generic buildings in which they disappear when viewed from certain angles. This phenomenon is not unique to DX10. It's a problem in the BGL itself.

 

I suspect this is what you're seeing.

Share this post


Link to post
Share on other sites