Sign in to follow this  
bbilly05

Can't even get started

Recommended Posts

Hi All,

 

OK, I must be doing something wrong.... I've just bought/installed Steve's DX10 Fixer, reset my Nvidia settings, kicked off the control panel and the contrast and images are all messed up (screenshot below).

 

Thoughts?  DX10 enabled, DX Compatible Lights on, DX10 AA off.  All sliders to default in the control panel.  I'm running an i5 4760K with EVA GeForce GTX 760.

 

Cheers,

Billy

 

 

 

10866877705_37362921ec.jpg
ultralight by markbilbrough, on Flickr

 

Share this post


Link to post
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

That looks pretty much like using SweetFX.

Spirit

+1

 

Hi Billy!

Indeed:

Do You have SweetFX running?

Because this really looks as if SweetFX may be the reason why You experience this odd looks.

There is a way to fix it, so no worries!

But at first it must be clear whether or not You run SweetFX ...

Cheers, Christoph

Share this post


Link to post

Open up your SweetFX settings.txt and turn on SMAA :- (make the "0" after the "SING" into a "1" as below..)

 

#define USE_SMAA_ANTIALIASING 1        //[0 or 1] 

Share this post


Link to post

I had installed sweetfx, but FSX tended to crash whenever I switched out of full screen.

 

I had just renamed the dll file to disable.... But maybe this is not enough.

 

I'll remove all sweetfx files first and see if that fixes it, then look to try the above fix.

Cheers,
Billy

 


Thanks all for your help - a complete uninstall fixed it.  I'll leave SweetFX out for now and might come back to it later.

 

Cheers,

Billy

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this