Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Gera320

3D Redux Lights high bright.. help!

Recommended Posts

Hello and welcome.   Have you tried the A2A forum ?  I've never seen this.


DAL3527.pngngxu_banner.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've seen those lights in REX. You have an option to choose the normal golden lights variant or the 'intense' variant which produces a similar effect as yours. You might want to check on that if you are using REX. If not, as Tony suggested, A2A forum would be the fastest way to get support.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I also remember seeing them but am using REX4 and saw options for types of landing lights, only for airports, the strange thing is that, in testing the REDUX B737 default, the texture looks normal, not like the previous B733, which also noticed is when, upon turning on the landing lights, regular lights, but 3 seconds after the light is plugged. I'm thinking that the lights which can cause this defect are the 2 lights that are on the sides of the flaps of the B733

 

http://www.flickr.com/photos/96991343@N03/11950235754/

((B737 Default with Redux))

 

http://www.flickr.com/photos/96991343@N03/11950628796/

((B733 After 1 second to turn on the Landing Lights))

 

http://www.flickr.com/photos/96991343@N03/11950626596/

((2 lights in the sides of the flaps)) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

3D Lights don't "paint" the ground so it looks like you have something else set-up somewhere. Do you have a previous version of REX installed or some other app that messed around with your aircraft's taxi/landing lights? I don't have the 50N but I've seen that happen before and I needed to update the landing lights in REX OD and everything looked fine again.

 

M

Share this post


Link to post
Share on other sites

No sir, I have only the REX 4 .. I realize that only 50N does that effect on the track, I tried the Wilco 737, the runaway looks normal! :wacko:

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK, so I pulled this from the A2A support forums. You say you purchased 3D Lights but did you find the lights section in the aircraft.cfg and add the following?

 

"[LIGHTS]"

//Types: 1=beacon, 2=strobe, 3=navigation, 4=cockpit, 5=landing

light.0 = 3, -18.011664, -47.3237064, 3.215184, fx_shockwave_navred ,

light.1 = 3, -18.011664, 47.3237064, 3.215184, fx_shockwave_navgre ,

light.2 = 2, -58.4081656, 0.00, 7.4506968, Fx_shockwave_strobe_l_nl ,

light.3 = 2, -17.3193432, -47.3695088, 3.1954992, Fx_shockwave_strobe_l_nl ,

light.4 = 2, -17.3193432, 47.3695088, 3.1954992, Fx_shockwave_strobe_l_nl ,

light.5 = 1, 7.00, 0.00, -4.10, fx_beaconb ,

light.6 = 1, 4.1, 0.00, 9.9, fx_beaconh ,

light.7 = 3, -22.20, -46.97,3.175, fx_shockwave_navwhi_nl

light.8 = 3, -22.20, 46.97,3.175, fx_shockwave_navwhi_nl

light.9 =3, -58.4081656, 0.00, 7.4506968, fx_shockwave_navwhi_nl

light.11 = 5, 7.50, -7.50, 0.00, fx_shockwave_landing_light_narrow // Shockwave light

light.12 = 5, 7.50, 7.50, 0.00, fx_shockwave_landing_light_narrow // Shockwave light

light.13 = 6, 35.00, 0.00, -5.50, fx_shockwave_landing_light_low // Shockwave light

 

Also, to see the effect you need to add the following to your panel.cfg file. Please note, if you're panel.cfg alias' to another panel, you need to add this to the aliased panel. What I mean is if your 50N panel is aliased to the stock B737-800 then you would need to open the stock 737-800 panel.cfg. DO NOT add this if your panel.cfg only has "alias=B737_800\panel" in it.

 

PANEL.CFG

 

Add the following line at the bottom of the [VCockpit01] section changing 'XX' to the next available number

 

gaugeXX=shockwave_lights!SW Lights, 1,1,1,1 //shockwave light

 

Confirm or try this and let us know if you still see those God awful golden rays.

 

M

Share this post


Link to post
Share on other sites

I did, and still appear even such lights. I forgot to mention that this is a 50N VC merge Wilco  :unsure: So I found it strange that in the Wilco work well

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmmm..OK, I don't have the 50N package so I'm just throwing out an idea here. Try going into your FSX\effects folder and look for something like 50N_landing.fx or something similar to that file name. Try renaming it with an extension of .OLD then try your aircraft and see what happens.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    50%
    $12,660.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...