Sign in to follow this  
motoadve

Saitek TPM cannot asign switches

Recommended Posts

The Throttle, Prop and Mix axes are asigned no problem, but there are 9 switches and when I try to asign a function, and move the switch prepar 3D doesnt recognize it.

Share this post


Link to post
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hi motoadve -

 

I had this issue and found in my case that even if there wasn't anything apparently assigned to a switch, it still had to be cleared first.

 

Also, I cleared all other assignments for the same control.

 

The button assignment system seemed a little buggy, but as long as I cleared all current assignments, even if only one and it didn't visibly have an assignment, it worked.

 

Hope that helps!

 

cheers

Andrew

Share this post


Link to post

I have the same problem with my Saitek X52 Pro controller.

 

I run P3D v2.2 (patched) with Win 8.1 64 bit. I habe deleted the 4 folders as suggested by LM.

 

 

Share this post


Link to post

Thanks, it worked but only with the top 3 switches.

 

The ones below get recognized as being the top ones and when I asign a new command replaces the ones on the top switches.

Share this post


Link to post

Yes clearing them too.

Also I created a profile in the Saitek software, imported it to prepar 3D and now none of the switches work :(

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this