Sign in to follow this  
CitationMustang

Strobe Lights

Recommended Posts

Just bought the Phenom 100. Whenever I go to turn the strobe lights on, i get square strobe flashes with the FSX logo on the strobes. Any ideas as to why this is happening?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hi CitationMustang,

 

The square shape is usually a sign of a texture file failing to load.  The FSX logo is a new one on me. However, It's possible one or more Phenom textures failed to install correctly.  Try uninstalling and reinstalling the aircraft.  When you reinstall, be sure to right-click on the installer and select Run As Administrator.  It might also help to restart the computer between steps and shut down your virus protection during the reinstall. Hope that helps.

 

Bill

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi CitationMustang,

 

The square shape is usually a sign of a texture file failing to load.  The FSX logo is a new one on me. However, It's possible one or more Phenom textures failed to install correctly.  Try uninstalling and reinstalling the aircraft.  When you reinstall, be sure to right-click on the installer and select Run As Administrator.  It might also help to restart the computer between steps and shut down your virus protection during the reinstall. Hope that helps.

 

Bill

Hi Bill,

 

I tried uninstalling and reinstalling, no luck. Still getting square strobe lights. 

 

I've linked an image to show you what I'm talking about.

 

http://s30.postimg.org/44008kxzl/Picture_1.png

 

Maybe I'm missing the strobe light texture?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Bill,

 

I tried uninstalling and reinstalling, no luck. Still getting square strobe lights. 

 

I've linked an image to show you what I'm talking about.

 

http://s30.postimg.org/44008kxzl/Picture_1.png

 

Maybe I'm missing the strobe light texture?

 

That's the DX10 transparency texture which should be replaced with a correct one lol

Share this post


Link to post
Share on other sites

That's the DX10 transparency texture which should be replaced with a correct one lol

How would I go about doing that?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this