Sign in to follow this  
gdscei

Engine sounds after cutoff

Recommended Posts

Hello everyone,

 

I have been having this problem since I bought the 737NGX. Whenever I cutoff the engines, and go to the outside view, and go back in, I keep hearing the engine sounds - and not at the level they were at before - more like 40~60%. I can verify that the engines are actually cutoff - the displays read 0% and on the outside view I can only hear the APU.

The sound only seems to stop after I either save the game or restart the simulation.

 

 

Are there any fixes for this, or any word from PMDG?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

 

 


Are there any fixes for this, or any word from PMDG?

 

Yep.  It's an FSX bug.  Hit Q twice and that'll fix it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

have had the same problem...try hitting Q twice om your keyboard to switch sound off and on again, might resolve it temporarily. I dont know of a permanent fix.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yep.  It's an FSX bug.  Hit Q twice and that'll fix it.

 

 

have had the same problem...try hitting Q twice om your keyboard to switch sound off and on again, might resolve it temporarily. I dont know of a permanent fix.

 

Well that's disappointing. Thanks for the information at least!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this