Sign in to follow this  
Peter22

Flashing weird...

Recommended Posts

Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

What video driver you using, i remember seeing info that it has to do with tessellation and driver, mine did same thing i updated to latest driver and it worked, however there is some post stating that PAPI lights disappear, which i haven't seen yet but its possibilities, i heard that if u upgrade or downgrade to 344.75 you would be ok.  I am currently running 344.75 and no issues.

 

 

hope this helps.

Share this post


Link to post

I am using Nvidia 780 last drivers ...

here is what I go.....I did re installed the last 347.52 and I almost dont have the flashes anymore....still some here and there

 

http://fsfiles.org/flightsimshotsv2/image/R7o

 

http://fsfiles.org/flightsimshotsv2/image/R7o

 

http://fsfiles.org/flightsimshotsv2/image/R7o


same problem here! P3D 2.5 Vanilla ... black flashing triangles and lines!

I am using Nvidia 780 last drivers ...

here is what I go.....I did re installed the last 347.52 and I almost dont have the flashes anymore....still some here and there but I will like they disappear completely..if any one have the same problem solve please post

 

http://fsfiles.org/f...otsv2/image/R7o

 

http://fsfiles.org/f...otsv2/image/R7o

 

http://fsfiles.org/f...otsv2/image/R7o

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this