Sign in to follow this  
Just Caliber

MD-11 Sound Issue

Recommended Posts

I recently purchased the MD-11 for the freighter and I can't hear any engine sounds at all. When in the VC, I can hear the packs, and all other systems that you can normally hear, but when I go to external view, I can still hear them and no engine sounds. Even when I go to AI traffic or different tower view, the sounds are still heard. It is quite frustrating because I want hear the engines. It is also quite unrealistic too. Even when I am in cold and dark, I still hear the packs and AC air blowing in.

 

Help would be much obliged. Thanks :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Check your settings in the MCDU.  You can give them different values by raising the numbers but default is '100'.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I didn't know there was an option there. I'll check it out when I get a chance.

 

I'll let you know if there is any change or not,

 

Thanks :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Check whether your Windows speaker settings match your physical speaker setup. If you were to select 5.1 speakers in Windows but you only have say 2.1, then you might miss the engines on rear speakers.

 

Cheers,

Markus

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this