Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

cujo3131

No first officer voices

Recommended Posts

Good afternoon,

 

  I haven't seen this topic posted before, but if it has please direct me to the post. Any way, after installing the latest update for the PMDG 737, I ran into a problem with the first officer's voice being omitted. The only sound coming out of him is calling out " starter cutout" after the engines have been started.

 

  I have run the FS2Crew configurator and I do get the message that I don't have the service pack 1C. I even added  FS2Crew emergency hoping that it might have the appropriate updates. I now show starting up FS2Crew that I am running 2.3E.

 

  I am at a loss on how to fix this. Any help is greatly appreciated!

 

Thanks in Advance

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

The message about SP1C can be ignored since you have SP1D.

 

FO's voice: Are you following the tutorial?  Please re-fly the tutorial.

 

If you hear "starter cutout" you should hear the others assuming your audio is setup properly.

 

Best,

Share this post


Link to post
Share on other sites

sorry I haven't replied sooner. I have followed the tutorial I've had FS2Crew for nearly a year and it was all working prior to this issue. A thought that I had, was when uninstalling is there any data left behind anywhere that may cause any issues? Really at a loss as to what may have occurred. I am running windows 8.1 with all UAC's turned off and admin rights given to the Configurator.

 

Thanks again for looking into what the problem maybe, even if its the person sitting in front on the computer causing the issue.LOL

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 


sorry I haven't replied sooner. I have followed the tutorial I've had FS2Crew for nearly a year and it was all working prior to this issue. A thought that I had, was when uninstalling is there any data left behind anywhere that may cause any issues? Really at a loss as to what may have occurred. I am running windows 8.1 with all UAC's turned off and admin rights given to the Configurator.
 
Thanks again for looking into what the problem maybe, even if its the person sitting in front on the computer causing the issue.LOL

 

It's probably your speaker configuration.

 

Look about half way down this page:

 

http://www.support.fs2crew.com/help/manuals/#pageid=troubleshooting5

 

Cheers,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Good afternoon,

 

  That got it too work. Thanks for all your help. I didn't make any changes really, but hit the apply and it started working.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    17%
    $4,475.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...