Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Carob

2D Panel Not Showing in Multiple Aircraft

Recommended Posts

Hello.

 

I'm hoping someone might be able to point me in a direction to track down an issue that has come up with multiple panels in FS9.

 

It seems that in a few aircraft the 2D panel is no longer visible.  Only the virtual cockpit shows anything.  (Which as far as I can tell looks fine.)

 

Panel, and gauges, for different planes were installed again from a system where they work okay but nothing has changed.

 

Does anyone have an idea as to where to begin to look for what might be causing this?  It's kind of strange.  To me at least.

 

Thanks very much!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you tried cycling the "W" key?

 

regards,

Joe


The best gift you can give your children is your time.

sigbar.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

I guess that depends.  What do you have your "W" key assigned to?  Mine is assigned to Wing Fold.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The default assignment cycles through the 2D panel > Mini Panel > no panel.

 

In the assignments GUI it is listed as Panel on/off.

 

regards,

Joe


The best gift you can give your children is your time.

sigbar.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you checked that each affected aircraft's panel.cfg file has valid entries for the 2D sections, since the VC sections must be OK?


Tim Wright  "The older I get, the better I was..."

Share this post


Link to post
Share on other sites

.cfg files are fine.  As mentioned earlier, all files were taken from a different system where they are working just fine and put into the other one.  They were working fine in the first system as well until it was changed to a multiple monitor setup.  Three screens for main area and one screen below for the panel.

 

The problem is with something on that first system but I have no idea what.  Other panels in just about every other aircraft are working fine.  There are only a few that are doing this but I don't know where else to look for the solution.  Even some of those working panels can be put in place instead and they work okay.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Since I don't have a multiple monitor setup I can't help, but maybe someone in the Monitors & Video Cards forum can?


Tim Wright  "The older I get, the better I was..."

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    34%
    $8,560.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...